Kwaliteit en service

Expo Concepts BV levert veel verschillende typen aluminium textielframes, frameconstructies, textiel-prints, accessoires, en verbindingselementen. Kwaliteit is een belangrijke waarde voor ons. We gebruiken alleen de beste materialen. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij zijn u graag van dienst!
 
 
 
 Onze klanten
Wij leveren onze producten aan professionals in de signbranche, zoals: standbouwers, textielprinters, interieurontwerpers, interieurbouwers vormgevers en drukwerkintermediairs.
De frames kant en klaar op maat gezaagd of op hele lengten met accessoires al of niet voorzien van prints. Eindgebruikers kunnen we verwijzen naar onze afnemers.
 
 Innoveren en verbeteren
Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van point of sale presentatiesystemen en innovatieve standbouw materialen. We zoeken voortdurend naar nieuwe trends en toepassingen. Met beschikbaar komende nieuwe technieken verbeteren we onze concepten. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat buiten de kaders te denken bij het zoeken naar nieuwe oplossingen. Heeft u nieuwe ideeŽn? Voel u vrij uw speciale wensen en verlangens met ons te delen. Samen maken we dingen mogelijk.
 
  Scharnierende frames
18-08-2011
Expo Concepts BV introduceert de unieke mogelijkheid om in de frames scharnieren en sluitwerk te integreren. Dit biedt vele nieuwe toepassingsmogelijkheden; met name in de standbouw en bij de interieur- en winkelinrichting.
 
  LED-display innovatie
30-01-2011
Expo Concepts BV introduceert de innovatieve nieuwe LED-moduledisplay met een ongekend hoge lichtsterkte en een zeer homogene lichtverspreiding.
 
  Textiel presentatiesystemen en standbouwmaterialen